avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contestatia la executare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Contestatia la executare

Presupunand ca NCP si NCPP intra in vigoare la 1 februarie 2014 ,in cat timp pot formula actiunea in instanta privind contestatia la executare?

Multumesc pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: cedo , utilizator 17:57, 14 Iunie 2013
Nu ati precizat concret este vorba despre executare silita,in temeiul unui titlu executoriu sau contestaţia contra executării hotărârii penale ?
Contra executarii unei hotarari penale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare oltul oltul Presupunand ca NCP si NCPP intra in vigoare la 1 februarie 2014 ,in cat timp pot formula actiunea in instanta privind contestatia la ... (vezi toată discuția)
Ce actiune pot initia impotriva executarii silite? MADLENEFF MADLENEFF Buna ziua. Acum un an am facut un imprumut in nume personal garantand cu apartamentul, semnand la notariat un contract de imprumut intre mine si cel care mi-a ... (vezi toată discuția)
Revizuire hotarare F1987 F1987 Am facut in 2014 o contestatie la o executare silita, ma precis o contestatie la titlu, intrucat piedusem acel termen de 15 zile. Judecatoria a respins ca ... (vezi toată discuția)