avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Domeniul www.constitutia.ro este privat sau public?
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Domeniul www.constitutia.ro este privat sau public?

Acum cand se discuta despre Constitutia României, am incercat sa accesez website-ul

www.constitutia.ro

numai ca am fost redirectionat automat catre website-ul unei case de avocatura:

[ link extern ]

Intrucat, in opinia mea, website-ul www.constitutia.ro este un termen de interes general am incercat sa vad cine este detintatorul domeniului.

Si aici surpriza, domeniul este inregistrat de ICI-ROTLD in anul 2003, datele detinatorului nu sunt publice.

ICI - ROTLD face precizarea:
"Conform "Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date", datele cu caracter personal ale persoanelor fizice nu se publică."

In opinia mea, Cabinetul de avocatura catre care se face linkul nu este o simpla persoana fizica.

Initial site-ul www.constitutia.ro a fost utilizat pentru a prezenta Constitutia României.

Acum pare a fi un domeniu privat.
Cel mai recent răspuns: eliasav , utilizator 22:31, 25 Iunie 2013
multumesc pentru precizari!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauza abuziva rackem97 rackem97 Buna ziua, Clauze abuzive - https://ec.europa.eu/consumers/odr/reso ... ses_en.pdf În anul 2014, am înregistrat un domeniu printr-o companie terta, ... (vezi toată discuția)
Informatii despre o sc in lichidare Alex Chiciu Alex Chiciu Buna ziua. As dori sa transfer un domeniu de internet al unei firme dar care este inregistrat pe numele altei firme, cea care s-a ocupat de design acum cativa ... (vezi toată discuția)
Cumparare domeniu.ro cu nume interzis de la rotld - ici futador futador Buna ziua, In urma cu cateva zile am cumparat un domeniu.ro de la ROTLD - ICI. Mentionez de la bun inceput ca numele domeniului este unul considerat de ... (vezi toată discuția)