avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Deces persoana pusa sub interdictie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Deces persoana pusa sub interdictie

Buna ziua ,am fost desemnata tutore unei persoane care a fost pusa sub interdictie.De curand aceasta persoana a decedat,neavand rude m-am ocupat de inmormantarea ei.Intebarea mea este ;in banca a avut depusi o suma de bani la care aveam acces numai eu,ce se intampla cu acei bani ,trebuie sa-i predau,cui trebuie sa dau seama?
Mostenitorilor legali.

Daca nu exista mostenitori legali, se declara vacanta succesorala si statul va culege toate bunurile defunctului, inclusiv acele sume de bani la care faceti referire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Folosire card după deces Vio Iași Vio Iași O persoană a folosit cardul după decesul unei rude. Ca moștenitor cui ma pot adresa pentru a urmări și stoca imaginile înregistrate de către bancă ... (vezi toată discuția)
Dobandirea dreptului de proprietate a unui imobil fara proprietari doinytza67 doinytza67 Buna ziua!As dori sa aflu cum pot intra in posesia unei proprietati ai carei proprietari sunt decedati din 2003 neavand mostenitori directi si altii ... (vezi toată discuția)
Vă salut! am nevoie de un sfat! am fost sunat astazi de persoana ... Mario1980 Mario1980 Vă salut! Am nevoie de un sfat! Am fost sunat astazi de persoana care avea grija de o rudă indepartată sa-mi spună ca a decedat, asta in conditiile in care ... (vezi toată discuția)