avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1590 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Tichete de masa
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Tichete de masa

Buna ziua .Am si eu o nelamurire.Va rog sa-mi spuneti daca este nornal sa mi se retina bani din salariu pt. tichetele de masa ?Daca nu sa-mi spuneti unde ma pot adresa pt. aceasta anomalie. Suma retinuta este contravaloarea lor pe luna respectiva.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:45, 5 Iulie 2013
Pina sa iau tichete de masa , luam salariu 1000 de roni net ,acum iau tichete de masa ,dar mi se retine exact suma (contravaloarea lor .
Intrebarea era daca este lagal acest lucru.

[ Editat de admin: Va rog sa cititi Regulamentul de postare pe forum isi sa il respectati. Exprimarea jignitoare nu este tolerata.]
Ultima modificare: Miercuri, 3 Iulie 2013
Admin, administrator
Retinerea de catre angajator a c/v tichetelor de masa acordate salariatilor de la acestia nu este legala.
Multumesc mult freeelis . Te rog sa-mi spui daca poti si unde ma pot adresa pt.acest lucru ?
Scuze admin. Citeodata te mai si enervezi cind cineva nu stie despre ce este vb si se mai si baga singuri in seama.
Parerea mea este ca va trebui sa sesizati fie ANAF-ul , fie Politia - Serviciul de investigare a Fraudelor.

Pentru retinerea c/v vi se elibereaza chitante sau va opresc pur si simplu banii si va da doar diferenta de bani?

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza salariul net din total brut Floarea Cring Floarea Cring Buna ziua, Poate cineva sa-mi spuna cum se calculeaza salariul net din total brut. Ex. net:1.187-1.193 ron si bonuri de masa. Bonurile de masa sunt in functie ... (vezi toată discuția)
Salariu de baza ioanarrr ioanarrr Buna seara, Pe fluturasul de salariu am trecut 1279 RON (salariu net pe care il voi lua maine), insa salariul meu de baza este 1300 RON. Este posibil sa ai ... (vezi toată discuția)
Calcul tichete de masa larisalaly larisalaly Buna ziua, Angajatorul vrea sa introduca tichetele de masa in salariile angajatilor. Doreste sa echivalez un net de 1000 lei din bani + tichete de ... (vezi toată discuția)