avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... certificat energetic
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

certificat energetic

Ce este certificatul energetic. Este obligatoriu pentru luarea Procesului verbal de receptie a locuintei?
Cel mai recent răspuns: VoL , utilizator 15:47, 17 Iunie 2013
certificatul energetic este actul care atesta calitatea unui imobil din mai multe puncte de vedere ale confortului si optimizarilor, iar la data de 20 mai 2013 a fost publicată în Monitorul Oficial nr.283 Legea nr.159 din 15 mai 2013 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 372/2005 privind performanţa energetică a clădirilor care, potrivit art.V urmează să intre în vigoare la 60 de zile de la data publicării.
Pentru receptionarea locuintelor nou construite va fi obligatorie existenta acestui act.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat energetic pentru casa de vacanta kerekeshermina kerekeshermina Buna ziua, am construit o casa de vacanta de cca 100 m2 in comuna Marisel jud Cluj, am depus actele pentru efectuarea receptiei dar de la primarie ne-au spus ... (vezi toată discuția)
Se poate vinde si intabula apartamentul daca nu posed certificat termic calbajosm calbajosm Apartamentul este situat in condominou care nu este reabilitat termic si as dori sa il vand. Neavand certificat termic doresc sa stiu daca se poate vinde si ... (vezi toată discuția)
Certificat energetic - ruina brisc_jr brisc_jr Tranzactia unui imobil la notar este conditionata de obtinerea certificatului energetic. Daca este vorba despre o ruina, o constructie veche, degradata (fara ... (vezi toată discuția)