Eu stiu pe cineva care pretinde despagubiri de 150 000 de lei de la sotia adulterina, care are o relatie dupa ce a parasit domiciliul conjugal si sta impreuna cu fetita ei si baiatul concubinului, dar nu stiu in ce masura instanta va acorda aceasta despagubire, pentru ca domnul judecator a amanat cauza pentru ca avea multe cauze de judecat si parea cam ocupat. :O
Avocatul lui a cam recunoscut cu jumatate de gura ca nu poate obtine incredintarea minorei catre sot, dar se straduieste sa o scoata pe ea ca fiind o mama imorala care ar mai fi avut relatii si cu alti barbati si a cerut test de paternitate cu toate ca fetita este nascuta in timpul casatoriei dar a fost cnceputa in afara casatoriei.
Am fost filmat si eu fara sa-mi dau acordul pentru ca eram pe langa sotia adulterina, dar nu ma duc ca martor la proces nici mort, si imi pare rau ca nu pot btine despagubiri pentru faptul ca am fost filmat la un eveniment privat pentru ca avocatul ei sustine ca nu o sa putem dovedi faptul ca mi-a fost provocat vreun prejudiciu.
~ final discuție ~