avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri pentru firma agricultura
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri pentru firma agricultura

imi spuneti va rog de unde ma pot documenta, vreau sa deschid o firma de agricultura cu sediu in mediu rural. am sanse sa accesez fonduri nerambursabile?
Cel mai recent răspuns: CREDYRAM CONSULT , Consultant credite si finantari 13:25, 18 Iunie 2013
" Firma de agricultura " nu reprezinta concret nimic. Daca ne trimiteti mai multe detalii despre proiectul dumneavoastra atunci veti putea primii un raspuns concret cu privire la solicitarea dumneavoastra. Mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accesare fonduri europene nerambursabile pentru inceperea unei mici afaceri cochintu cochintu buna ziua.doresc sa stiu care sant procedurile si ce sanse exista pentru a accesa fonduri europene nerambursabile pentru inceperea unei mici afaceri in ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene nicu_maryia nicu_maryia Buna ziua.As dori sa stiu si eu daca pot obtine un imprumut de la fondurile europene pentru o firma individuala ? (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile pentru olarit raluca30 raluca30 Buna ziua, Intentionez sa infiintez un PFA si sa ma ocup de confectionarea de obiecte din argila. Se poate pentru o astfel de activitate sa accesez fonduri ... (vezi toată discuția)