avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 339 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Act de vanzare cumparare cu clauza de intretinere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Act de vanzare cumparare cu clauza de intretinere

cum se poate ataca un act de vanzare cumparare cu clauza de intretinere, fara acordul celorlalte 2 partii..... in conditiile in care nu au grija de ea
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 14:49, 19 Iunie 2013
Pentru a vi se raspunde detaliati problema. Care doua parti?!
suntem 3 surori mama cu tata au facut act de vanzare cumparare cu clauza de intretinere la una dontre surorii fara acordul la celelalte doua surorii... tata a decedat iar acum cu mama se comporta foarte urat o dau afara din casa o injura..........se mai poate ataca actul de vanzare cumparare?
Puteti cere reductiunea contractului de vanzare cumparare cu clauza de intretinere pentru partea tatalui daca sunteti in termenul de trei ani de la decesul tatalui si nu ati dezbatut succesiunea dupa dansul, ca fiind o donatie deghizata. Iar pt mama care este inva in viata puteti sa actionati in instanta pentru nerespectarea clauzei de intretinere.
In instanta va dovedi cu acte, interogatoriu si martori ca nu i se asigura intretinerea stabilita conform contractului. In caz ca are venituri mici, nu va plati taxa timbru, altfel va timbra la valoarea imobilului din contractul de vanzare-cumparare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atacare contract vanzare cumparare cu clauza de intretinere delia.savin delia.savin Buna ziua mama a facut contract de VC cu clauza de intretinere pt sora mea in anul 2009 acum mama e foarte bolnava si sora NU se ocupa de ea si eu daca ... (vezi toată discuția)
Mostenire ionel_david ionel_david buna ziua ,vreau sa stiu care ar fii cel mai indicat lucru sa il fac eu in urmatoarea situatie pentru a fii unicul mostenitor al unei case pentru ca asa ... (vezi toată discuția)
Ziua, În 2013 părinții vând un apartament uneia din fiice, ... Ålesund Ålesund ziua, În 2013 părinții vând un apartament uneia din fiice, contract de vânzare cumpărare cu uzufruct viager. Cealaltă fiică primise deja în 1995 ... (vezi toată discuția)