avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 337 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA constructii
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA constructii

Stimatà Doamnà, Stimate Domn,

Và contactez pentru a afla care este % de TVA practicat pt constructii atat la materiale, cat si la mana de lucru.

Suntem particulari si dorim sà construim o casà pe un teren care ne apartine.

Avem mai multe oferte de la diferite intreprinderi, ceea ce diferà insà este % de TVA.

Unele calculeazà oferta cu TVA 24% la tot, atat la materiale cat si la mana de lucru

O altà companie afiseazà 5% TVA, iar o alta 24% la materiale si 17% la mana de lucru.

Am incercat sà gàsesc informatia pe site, la oficial, dar sincer nu am reusit.

in speranta cà mà puteti informa, và multumesc anticipat.

cu consideratie,

Amelia Neacsu
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 22:38, 19 Iunie 2013
Cititi acest articol :
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Telefonie mobila - roaming! traian36 traian36 stimati romani,sa nu uitam ca suntem ROMANI,ne duce capul la tot felul de smecherii si daca suntem prinsitot noi stim cum sa facem sa iesim din ... (vezi toată discuția)
Accesare fonduri nerambursabile pentru productie si necesitate consultanta rominaduca rominaduca Buna, Ma intereseaza daca o intreprindere mica ce are ca obiect principal de activitate, comertul cu ridicata al materialelor de constructii, cod ... (vezi toată discuția)
Hidroizolatie acoperis mia_bv mia_bv Este vorba despre hidroizolatia acoperisului casei liftului . Din cate stiu asta intra la bunuri comune ale imobilului . Problema este ca asociatia sustine ca ... (vezi toată discuția)