avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Blocarea conturilor- suntem SRL
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Blocarea conturilor- suntem SRL

Buna ziua,

Suntem o societatea comerciala cu raspundere limitata,momentan in proces cu o firma de transport care ne-a prejudiciat marfa cu ocazia transportului.
Nu am platit transportul,fiindca paguba era mai mare decat costul transportului.
Au castigat recursul,insa nici pana ziua de azi nu am primit hotararea judecatoreasca.
Vineri ni s-au blocat conturile.Nu intelegem cum era posibil blocarea conturilor fara primirea hotararii judecatoresti in ceea ce priveste recursul.
Cel mai recent răspuns: zsigmondkrisztina , utilizator 09:46, 25 Iunie 2013
Buna ziua,

Va multumesc mult pentru raspuns!
O zi buna va doresc si toate cele bune!:-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectare hotarari judecatoresti lazaricaeduard lazaricaeduard Buna ziua, va rog sa ma ajutati in gasirea unei solutii ! Am fost executat silit de o banca si am facut contestie la executare. La Judecatorie mi s-a admis ... (vezi toată discuția)
Contestatii la o hotărâre judecatoreasca Echi andrei Echi andrei Buna ziua! Pe contengios administrativ s-a câștigat o suma de bani pe care o primarie trebuie sa i dea .Procesul s a câștigat în noiembrie 2019 ,Primaria ... (vezi toată discuția)
Executare silita fara nici un temei lazar1966 lazar1966 am conturile blocate si urmeaza sa fiu executat silit ptr o confuzie de nume.Pe scurt in anul 2009 prin birou executoresc o persoana cu acelas nume ca al meu ... (vezi toată discuția)