avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1382 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare restante salariale
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare restante salariale

Firma la care am lucrat pana in data de 21.06.2013 a intrat in insolventa, iar acum vor sa declare faliment. Insa noi, angajatii, avem de recuperat bani din luna decembrie 2012. Firma a tinut contabilitate dubla, dar noi mai avem o dovada a acestui lucru. Avem sanse sa ne mai recuperam banii?????
Cel mai recent răspuns: andra1985 , utilizator 20:06, 25 Iunie 2013
ar trebui sa faceti asa : toti salariatii sa delegati o singura persoana (perfect ar fi sa angajati un avocat sa va reprezinte interesele !).

creantele salariale sunt inscrise din oficiu de administratorul judiciar asa ca singurul lucru care trebuie sa il faceti este sa verificati tabelul de creante sa vedeti daca totul este asa cum trebuie.

apoi, aceasta persoana delegata de toata lumea poate sa reprezinte salariatii in adunarile creditorului, avand drept de vot pentru toti salariatii
Va rog sa fiti cat se poate de sincer cu mine...am dat cateva telefoane in cadrul firmei si am afllat ca de fapt administratorul judiciar este var primar cu patronul, sursa fiind expertul in resurse umane al firmei... dupa parerea dumneavoastra, in romania de azi, avem intr-adevar o sansa? Oricum va multumesc mult pentru raspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate intrata in insolventa - recuperare salarii 4ndr31s 4ndr31s Buna dimineata, Am lucrat in cadrul unei firme de la 1 august 2013 la 3 februarie 2016. Firma a intrat in insolventa si nici pana in acest moment nu am reusit ... (vezi toată discuția)
Inscriere masa credala axellcom axellcom In urma unei hotarari judecatoresti irevocabila ma duc la un executor care pe baza deciziei ma inscrie in nus ce tabel zicandu-mi ca intai e Banca , Statul si ... (vezi toată discuția)
Recuperare salariu oana27elena oana27elena Buna seara, Societatea la care sunt angajata nu mi-a mai platit salariul pe lunile noiembrie si decembrie 2012 si din cate am inteles de la director va intra ... (vezi toată discuția)