Firma la care am lucrat pana in data de 21.06.2013 a intrat in insolventa, iar acum vor sa declare faliment. Insa noi, angajatii, avem de recuperat bani din luna decembrie 2012. Firma a tinut contabilitate dubla, dar noi mai avem o dovada a acestui lucru. Avem sanse sa ne mai recuperam banii?????
ar trebui sa faceti asa : toti salariatii sa delegati o singura persoana (perfect ar fi sa angajati un avocat sa va reprezinte interesele !).
creantele salariale sunt inscrise din oficiu de administratorul judiciar asa ca singurul lucru care trebuie sa il faceti este sa verificati tabelul de creante sa vedeti daca totul este asa cum trebuie.
apoi, aceasta persoana delegata de toata lumea poate sa reprezinte salariatii in adunarile creditorului, avand drept de vot pentru toti salariatii
Va rog sa fiti cat se poate de sincer cu mine...am dat cateva telefoane in cadrul firmei si am afllat ca de fapt administratorul judiciar este var primar cu patronul, sursa fiind expertul in resurse umane al firmei... dupa parerea dumneavoastra, in romania de azi, avem intr-adevar o sansa? Oricum va multumesc mult pentru raspunsuri