Buna ziua,sunt o chiriasa in ANL si nu am fost de acord cu instalarea interfonului in apartamentul meu,decizia pt interfon a fost luata de catre administratorul blocului la fel chirias si dansul, impreuna binenteles cu majoritatea chiriasilor,am refuzat sa-mi instaleze in interiorul apartamentului meu dar am fost de acord sa platesc cota parte pt instalarea interfonului la intrare si sa mi se elibereze card de intrare,mi sa refuzat eliberarea cardului pt a intra in bloc spunandu-mi ca nu poate elibera fara a-mi instala interfonul in apartament ,asa ca de cateva zile bune tot sun la vecini ca sa pot intra in propia mea casa, ma tot trimite (administratorul) la firma care a instalat iar firma ma trimite inapoi la administrator ca sa rezolv cu el , va rog un sfat sau o lege pt a iesii din aceasta situatie ,multumesc anticipat
Da este si aceasta o solutie ... dar inainte de a reclama solicitati in scris cartele ... ca sa va dea raspuns in scris ... as fii foarte curios sa vad ce va face atunci ... eventual incercati sa vorbiti si cu presedintele asociatiei.
Mergeti la administrator cu banii pregatiti sa achitati acele carduri de acces, puneti banii pe birou si intreba cand sa reveniti sa va rezolve problema. Poate acesta crede ca doriti carduri moca.
Mergeti la asociatie si platiti sa vi se instaleze interfon in apartament, intrand astfel in randul celorlati vecini. Ganditi-va ca oricand puteti avea o problema in apartament, in bloc pe care nu o puteti rezolva decat impreuna cu vecinii dumneavoastra, cu cei din conducerea asociatiei si nu cred ca ar fi placut sa vi se intoarca spatele, sa se amane.....
Adriantot? Daca,nu vreau interfon in casa,(santem 2 persoane de 60 ani) cine ma poate obliga la interfon in ap.?Nu este destul,plata intretinerii lui care se face din an in paste dar, se plateste.
Nu va obliga nimeni doar ca in viata uneori facem ceea ce trebuie si nu ceea ce ne-ar obliga cineva.
Repet, nu va obliga nimeni oficial, legal... sa va instalati interfon in apartament.