avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract perioada determinata / nedeterminata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract perioada determinata / nedeterminata

Buna ziua,

Imi puteti spune daca la o institutie de stat care isi desfasoara activitatea in cultura [OPERA] exista vreo derogare de la legea 53/2003 in care se specifica clar ca dupa prelungirea de 3 ori a contractului cu perioada determinata acesta ar trebui sa se incheie pe perioada NEdeterminata? Contractul a fost prelungit in reprize succesive pana acum de 8 ori [fiecare de cate 8-10 luni].

Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Ultima modificare: Miercuri, 26 Iunie 2013
Adyson1974, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:34, 28 Iunie 2013
Nu exista nicio derogare de la Codul Muncii , in sensul indicat de dvs.
Totusi angajatorul continua sa prelungeasca pe perioada determinata contractele. Sa inteleg ca nue in regula procedura utilizata de el.
Nu este in regula aceasta procedura. Incercati sa sesizati Inspectia Muncii cu privire la ceasta procedura a angajatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca pe periopada determinata anca78scr anca78scr De cate ori poate un angajator sa-ti prelungeasca contractul de munca pe perioada determinata? Multumesc. (vezi toată discuția)
Prelungirea contract determinat tiberiu1976 tiberiu1976 buna ziua ...sunt angajat al operei nationale din 1998 cu contract pe perioada determinata si am peste 15 prelungiri la contract din acel moment . intrebarea ... (vezi toată discuția)
Cim pe nedeterminata, obligatorie prin concurs? creis creis Poate fi o persoana angajata in baza OUG 21/2007, pe perioada determinata, sa fie trecuta pe perioada nedeterminata fara concurs, daca exista urmatoarele ... (vezi toată discuția)