Salut, acum 2 saptamani am vorbit cu angajatorul meu, atunci mi-am facut cererea de lichidare la zi dar nu a semnat-o si m-a aburit cu cateva chestii in legatura cu preavizul. Mi-a spus ca trebuie sa mai astept 2 saptamani, au trecut 2 saptamani va rog sa-mi dati un model pentru cerere de lichidare.
Sa se stie, ca am vorbit deja cu angajatorul, perioada de preaviz s-a terminat.
Subsemnatul(a) _______angajat(a) in functia/meseria ______________
la _______________, prin prezenta notificare va comunic incetarea contractului individual de munca prin demisie, conf. art. 81 (1) din Codul muncii.
Perioada de preaviz de ____ zile calendaristice va decurge da la data prezentei pana la data de ___________ , iar cu data de ________ inceteaza activitatea mea la S.C. __________ .
Va rog sa procedati la intocmirea documentelor necesare pentru incetarea contractului individual de munca!
Nu exista asa ceva ... model de cerere de lichidare.
Fie solicitati incetarea c.i.m. prin demisie , fie solicitati incetarea c.i.m. cu acordul partilor.
Care este optiunea dvs?
Demisie
Alex230
Buna ziua,
Doresc sa plec de la locul de munca actula prin demisie si preaviz dar mai am 20 de zile de concediu pe care cu siguranta angajatorul nu mi le va ... (vezi toată discuția)
Demisie???
razvan017
Lucrez la o firma de transport din Curtea de Arges si doresc sa imi bag demisia,intrebarea mea este urmatoarea daca imi bag demisia mai pot intra in somaj?? si ... (vezi toată discuția)