avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1456 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... nu pot inmatricula masina la taxa veche
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

nu pot inmatricula masina la taxa veche

am adus o masina Honda Civic model 2007 diin Spania in ianuarie 2008 .Am contract de vanzare cumparare, masina imi apare pe nume, cartea este in romana . Problema este ca cei de la finante m-au respins prima data printr-o hartie adresata pt motiv ca nu am scrise pe carte emisiile de CO2( acesta era singurul motiv mentionat) .acum cand le-am trecut si emisiile ma resping pe motiv ca nu apare stampila pe radiere ( mentionez faptul ca masina este radiata din Spania) .
va rog sa-mi spuneti daca pot sa fac contestatii sau orice sfat imi puteti da este bine venit. taxa pe care as avea-o de plata este in jur de 700 euro ( veche), noua cred ca in jur la 1500

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto maneas maneas buna seara!am o mare problema cu inscrierea unei masini aduse de afara.am totul inregula la ea ,dar la politie m-i s-a refuzat inmatricularea deoarece nu am ... (vezi toată discuția)
Contestatie rovinieta ciciilo ciciilo Buna ziua In 01 iulie 2010 am vandut prin contract de v-c un autoturism unei persoane. Am mers la Administratia financiara si am scos automobilul de pe ... (vezi toată discuția)
Radiere auto claudiu palote claudiu palote Buna ziua,revin din nou cu o problema delicata : mi-am cumparat o masina inmatriculata in romania dar eu sunt rezident in Spania,locuiesc momentan aci si auto ... (vezi toată discuția)