avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Achizitii intracomunitare, societate neinscrisa in ROI
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Achizitii intracomunitare, societate neinscrisa in ROI

Buna ziua,

Sunt o societate comperciala platitoare de TVA dar nu sunt inscrisa in ROI. Cum trebuie sa procedez pentru a putea face o achititie intracomunitara de bunuri (urgenta)?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: stmadalina , utilizator 14:30, 28 Iunie 2013
Va adresati finantelor cu urmatoarele documente:
-formular 095
-cazier judiciar in original pentru administratorul societatii
-cazier judiciar in original pentru asociatii societatii
-certificat constatator emis de ORC
Raspunsul la solicitare il veti primi a doua-a zi iar in sistem vezi puta fi vizualizat in ziua urmatoare
In paralel cu aceasta procedura, verificati sa aveti atribuit si numarul EORI (necesar pentru importuri) -pe care il obtineti de la Vama
MULTUMESC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva intracomunitar ro - de cosminsb cosminsb Buna ziua, Doresc sa stiu daca firma A (Romania, platitoare TVA) emite factura pentru firma B (Germania, platioare TVA), se trece TVA pe factura? Factura se ... (vezi toată discuția)
Tva achizitie intracomunitara ella2389 ella2389 Buna ziua, Am nevoie de ajutor. Doresc ca achizitionez o piesa din Franta, deci achizitie intracomuntara, firma mea este platitoare de TVA insa nu este ... (vezi toată discuția)
Ce documente sun necesare pentru roi si unde trebuiesc depuse? analici analici Buna ziua Va rog sa ma ajutati de ce acte am nevoie pentru ROI si unde se depun .va multumesc (vezi toată discuția)