avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Ce documente sun necesare pentru ROI si unde trebuiesc ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Ce documente sun necesare pentru ROI si unde trebuiesc depuse?

Buna ziua
Va rog sa ma ajutati de ce acte am nevoie pentru ROI si unde se depun .va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 13:13, 6 Mai 2012
nu aveti nevoie de acte speciale, sunt unele ITM-uri care il cer anexa cand depuneti CCM dar daca nu aveti obligatia CCm e un act intern al societatii
analici a scris:

Buna ziua
Va rog sa ma ajutati de ce acte am nevoie pentru ROI si unde se depun .va multumesc

Daca va referiti la ROI = Registru Operatorilor Intracomunitari, este necesar sa depuneti la organul fiscal unde este inregistrata societatea formularul 095, certificatele de cazier judiciar al asociatilor si administratorilor (daca societatea este S.A. numai ale administratorilor). Pentru obtinerea cazierelor va este necesar un certificat constatator emis de Registrul Comertului.

Sper sa va fie de folos si aceste informatii:

www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva intracomunitar ro - de cosminsb cosminsb Buna ziua, Doresc sa stiu daca firma A (Romania, platitoare TVA) emite factura pentru firma B (Germania, platioare TVA), se trece TVA pe factura? Factura se ... (vezi toată discuția)
Achizitie intracomunitara anomarairam anomarairam Sunt noua in domeniu si as dori o lamurire in legatura cu achizitiile intracomunitare. Directorul m-a anuntat astazi ca luni vom avea o achizitie ... (vezi toată discuția)
Inscriere in registrul operatorilor intracomunitari roxana_c_09 roxana_c_09 Buna ziua, Sunt traducator PFA neplatitor de TVA si pentru a colabora cu diverse birouri din UE mi s-a cerut un nr de TVA. Din cate am inteles, pentru a ... (vezi toată discuția)