avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... gratiere pentru cei cu suspendarea executarii pedepsei
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

gratiere pentru cei cu suspendarea executarii pedepsei

daca proiectul de lege privind gratierea vor fi gratiati si cei cu suspendare? cazierul va fi curat? sau se gratiaza cei care executa pedeapsa?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:01, 29 Iunie 2013
Senatul a respins proiectul de lege privind amnistia unor pedepse cu executare. Proiectul prevedea ca pedepsele cu închisoarea de până la 6 ani inclusiv, precum şi pedepsele cu amendă, aplicate de instanţă, să fie graţiate în întregime.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, e adevarat ca urmeaza gratieri? cosminaa cosminaa azi am avut un proces si avocatul meumi-a precizat ca maine sau poimaine(1dec) cel tarziu intra decretul priviind gratierile...e adevarat? (vezi toată discuția)
Proiect de lege privind gratierea unor pedespe si amnistierea unor infractiuni Ana Cristina Margu Birou de mediator Ana Cristina Margu Birou de mediator Conform unui proiect de lege intitulat \\\\"Lege pentru amnistierea unor infracţiuni şi graţierea unor pedepse\\\\", depus la Cameră de deputaţii ... (vezi toată discuția)
gratierea unor pedepse elelnacristina elelnacristina am vazut la tv ca sa propus o lege ca anumitor persoane private de libertate li se va gratia pedeapsa...imi poate explica cineva ??? multumesc (vezi toată discuția)