avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Conflict de interese?
Discuție deschisă în Traduceri

Conflict de interese?

Buna,
Sunt traducator autorizat pentru limba germana. Fiul meu a absolvit liceul in Austria si are pe diploma de bacalureat resp. foaia matricola materille la care a fost examint printre care lb. germana (12 ani), ebraica (12 ani), engleza (8 ani) si spaniola (7 ani). In vederea recunoasterii diplomei la Ministerul Educatiei am voie sa ii traduc actele sau nu (legalizarea am de Gand sa o fac la Consulatul Romaniei in Viena)?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Univie , utilizator 20:15, 29 Iunie 2013
Aveti dreptul sa-i traduceti actele . Nu vad ce conflict de interese ar putea exista in aceasta situatie.
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obþinerea autorizaþiei de traducãtor pentru cea de-a doua limba strãinã în baza diplomei de bacalaureat MeGabyS MeGabyS Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o informatie referitoare la autorizatia de traducator. Acum cativa ani am absolvit liceul si pe diploma mea de ... (vezi toată discuția)
Traducator juridic livia_valentina livia_valentina Buna ziua, sunt de 8 ani in Spania. Am inceput si terminat facultatea de drept aici (liceul l-am terminat in Romania). Anul acesta am dobandit si cetatenia ... (vezi toată discuția)
Traducator pfa - pregatirea profesionala Roxie Roxie Buna seara, Intentionez sa imi scot autorizatie PFA (de la Registrul Comertului) pentru a putea lucra ca traducator. Am absolvit facultatea de limbi straine ... (vezi toată discuția)