avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis de conducere pentru ATV
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis de conducere pentru ATV

Buna ziua..se poate conduce un atv fara a detine un permis de conducere?mentionez ca am detinut permis de conducere dar mi-a fost anulat in urma unui proces de vatamare corporala din culpa..multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: mariustec , utilizator 20:22, 30 Iunie 2013
Incepand din ian 2013, persoanele care nu detin permise de conducere din nicio categorie nu vor mai putea conduce mopede, scutere, ATV-uri si alte autovehicule dotate cu motoare de capacitate mica a caror viteza nu depaseste 45 de kilometri pe ora, iar capacitatea cilindrica nu este mai mare de 50 de centimetri cubi, decat dupa ce sustin un examen teoretic si unul practic pentru obtinerea permiselor din categoria "AM" "A1" si "B1"- Legea 203 din 2013.

Va multumesc..am intrebat asta deoarece am gasit un anunt pe internet prin care se vindeau atv-uri care pot fi conduse fara permis de conducere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de conducere pentru moped categorie am dicix dicix Buna ziua, Am incercat sa aflu raspunsul la aceasta intrebare, dar tot ce am gasit pe net este se pare de prin 2013 asa ca nu pot fi sigur daca mai este de ... (vezi toată discuția)
Masina 49 cc Rausorin1998 Rausorin1998 Am o intrebare ..cu categoria AM.. pot conduce o masina cu motor de 49 cc ?? Va multumesc !:):) (vezi toată discuția)
Am fost oprit de catre un echipaj de politie gzincu gzincu Buna ziua, ieri in data de 02.06 am fost oprit de catre un echipaj de politie, eu fiind pe un moped impreuna cu un prieten. Am fost la sectie am scris o ... (vezi toată discuția)