avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... masina 49 cc
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

masina 49 cc

Am o intrebare ..cu categoria AM.. pot conduce o masina cu motor de 49 cc ??

Va multumesc !:):)
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 02:27, 9 Martie 2016
Va referiti la masina sau la moped/scuter?
Noile norme ale Codului Rutier vizeaza schimbarea metodologiei de obtinere a permisului de conducere pentru anumite categorii-respectiv categoria nou-infiintata AM, care vizeaza mopedele
Categoria AM vizeaza motociclurile dotate cu motoare a caror viteza maxima nu depaseste 45 km/h, iar capacitatea cilindrica nu depaseste 49 cmc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Moped emanuel1986 emanuel1986 Ce tip de permis ai nevoie pentru a putea conduce o masina cu motor de maxim 500 cmc, putere de circa 5 CP si viteza maxima de 45 km/h? Se pot conduce cu ... (vezi toată discuția)
Am permisul retinut, pot conduce un scuter? udau_1966 udau_1966 am permisul de conducere retinut pina pe 18.05.2012.pot conduce pina atunci un scuter pina in 49cmc, fara sa mai am probleme cu politia rutiera? cu mii de ... (vezi toată discuția)
Conducere asa zis "moped", fara permis marian19 marian19 Va rog daca cunoasteti o speta. \"Am condus o bicicleta cu motor (tip scuter) si anume un \"ZT - 35 Boxer, motor pe benzina de 34,9 cc si viteza maxima 25 ... (vezi toată discuția)