avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2019 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis de conducere pentru moped categorie AM
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis de conducere pentru moped categorie AM

Buna ziua,

Am incercat sa aflu raspunsul la aceasta intrebare, dar tot ce am gasit pe net este se pare de prin 2013 asa ca nu pot fi sigur daca mai este de actualitate.

Se poate conduce un moped (sub 50cmc categorie AM) fara permis de conducere?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:27, 9 August 2015
Printre modificarile aduse la Codul Rutier in 2013,se numara obligativitatea detinerii de permis pentru mopede, scutere, ATV-uri, vehicule a caror viteza maxima nu depaseste 45 km/h, iar capacitatea cilindrica nu este mai mare de 50 de centimetri cubi. [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de conducere pentru atv mariustec mariustec Buna ziua..se poate conduce un atv fara a detine un permis de conducere?mentionez ca am detinut permis de conducere dar mi-a fost anulat in urma unui proces de ... (vezi toată discuția)
Conducere asa zis "moped", fara permis marian19 marian19 Va rog daca cunoasteti o speta. \"Am condus o bicicleta cu motor (tip scuter) si anume un \"ZT - 35 Boxer, motor pe benzina de 34,9 cc si viteza maxima 25 ... (vezi toată discuția)
Masina 49 cc Rausorin1998 Rausorin1998 Am o intrebare ..cu categoria AM.. pot conduce o masina cu motor de 49 cc ?? Va multumesc !:):) (vezi toată discuția)