avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua - inregistrare nastere copil roman nascut in ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua - inregistrare nastere copil roman nascut in Spania

as dori sa va intreb dac puteti sami spuneti cat poate dura un proces de inregistrare tardiv a unui copil de 11 luni.A fost nascuta in spania anul trecut,si nu am reusit sai facem certificat de nastere.Am aduso in romania.Cu certificatul negativ de acolo si restul de acte credeti ca poate dura mult,tatal ei este in spania,noi nu suntem casatoriti.Va rog frumos sa mi spuneti ceva.
Cine sunt niste incompetenti? Nu v-a oprit nimeni sa inregistrati copilul in Spania la autoritatile de acolo. Acum nu mai aveati problemele astea.
Nu o mai puteti duce in Spania pentru ca neavand certificat de nastere nu ii puteti face pasaport. Singura solutie pare sa fie cea pe care v-a scris-o Justitiarul.
eu stiu si noi am fi vrut sa rezolvam acolo,nu va puteti inchipui cat suferim din cauza asta,dar am avut totul in regula si au negat sa neo inregistreze.Nu aveam cum sa facem,ei ziceau ca k adresa nu e in ordine ca voiau ceva mai concret dar cei d ela primarie au zis ca e bine.neau zapacit de cap.
dac depasim termenul de un an imi puteti spune cat dureaza tot cosmarul macar sa stiu ce sa fac,sa apelez la un avocat nu stiu,ceas putea sa mai fac.
Ultima modificare: Joi, 4 Iulie 2013
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare carte identitate in spania + certificat nastere bebe pentru zbor daniela013 daniela013 Buna ziua, va rog daca puteti sa ma ajutati cu cateva informatii...anul viitor imi expira buletinul (2014) si as dori sa stiu cum il pot renova de la ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere romanesc pentru copil nascut in spania sofiamaria sofiamaria Buna, va rog cine ma poate ajuta sa imi spuna ce formalitati trebuie facute pt obtinerea unui certificat de nastere a unui copil nascut in spania dar parintii ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere romanesc bibi_lala bibi_lala buna am o fetita de 3 ani nascuta in Ibiza(spania) acualmente suntem in ibiza.As vrea sa stiu daca o ruda fiind bunia fetitei poate face certificatul acesteai ... (vezi toată discuția)