as dori sa va intreb dac puteti sami spuneti cat poate dura un proces de inregistrare tardiv a unui copil de 11 luni.A fost nascuta in spania anul trecut,si nu am reusit sai facem certificat de nastere.Am aduso in romania.Cu certificatul negativ de acolo si restul de acte credeti ca poate dura mult,tatal ei este in spania,noi nu suntem casatoriti.Va rog frumos sa mi spuneti ceva.
Cine sunt niste incompetenti? Nu v-a oprit nimeni sa inregistrati copilul in Spania la autoritatile de acolo. Acum nu mai aveati problemele astea.
Nu o mai puteti duce in Spania pentru ca neavand certificat de nastere nu ii puteti face pasaport. Singura solutie pare sa fie cea pe care v-a scris-o Justitiarul.
eu stiu si noi am fi vrut sa rezolvam acolo,nu va puteti inchipui cat suferim din cauza asta,dar am avut totul in regula si au negat sa neo inregistreze.Nu aveam cum sa facem,ei ziceau ca k adresa nu e in ordine ca voiau ceva mai concret dar cei d ela primarie au zis ca e bine.neau zapacit de cap.
dac depasim termenul de un an imi puteti spune cat dureaza tot cosmarul macar sa stiu ce sa fac,sa apelez la un avocat nu stiu,ceas putea sa mai fac.