avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit pe venitul din tranzactionarea actiunilor in ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit pe venitul din tranzactionarea actiunilor in strainatate

Salut,

Am un cont deschis la un broker din SUA pentru a tranzactiona actiuni. Va rog sa-mi spuneti, daca se poate, unde trebuie sa platesc impozit pe profitul provenit din activitatile de tranzactionare a actiunilor cu acest broker (platesc in Romania sau in SUA)? Care este procentul din profit? Multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: Corrina001 , utilizator 06:43, 2 Iulie 2013
In mod normal se plateste acolo

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie venit din vanzare actiuni americane andreikaid andreikaid Cand trebuie platit impozitul pe venit provenit din vanzarea de actiuni? (Mentionez ca este vorba de actiuni pe burse americane, iar tranzactiile sunt ... (vezi toată discuția)
Doresc sa investest la bvb prin srl tkdtudor tkdtudor Buna ziua Doresc sa investest la BVB prin SRL si am cateva intrebari 1.in momentul in care fac transferul de bani din firma pe platforma de tranzactionare se ... (vezi toată discuția)
Intrebare readymade readymade As dori sa stiu daca profitul realizat in romania unei societati straine (sucursala, filiala etc) este impozitat in romania sau in tara unde este inregistrata. ... (vezi toată discuția)