hgvlad 
	    	Utilizator

hgvlad 
	    	Utilizator	    

hgvlad, utilizator
 hgvlad, utilizator 	
			 themis 
	    	Utilizator

themis 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 mary222	                   

am si eu o intrebare tatal meu a decedat a mai ramas mama iar acum am aflat ca parintii mei au intocmit cu fratele meu un contract de intretinere cu drept de ... (vezi toată discuția)
	                    mary222	                   

am si eu o intrebare tatal meu a decedat a mai ramas mama iar acum am aflat ca parintii mei au intocmit cu fratele meu un contract de intretinere cu drept de ... (vezi toată discuția)

ContSters280604	                   

Parintii mei au incheiat un contract de intretinere cu mama tatalui meu.
Ulterior tata a decedat iar bunica, imobilizata fiind, nu doreste sa locuiasca cu ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters280604	                   

Parintii mei au incheiat un contract de intretinere cu mama tatalui meu.
Ulterior tata a decedat iar bunica, imobilizata fiind, nu doreste sa locuiasca cu ... (vezi toată discuția)

Traian21	                   

Buna ziua,

Doresc sa achizitionez un apartament dobandit de actualul proprietar in baza unui contract de intretinere cu clauza de uzufruct viager.
 ... (vezi toată discuția)
	                    Traian21	                   

Buna ziua,

Doresc sa achizitionez un apartament dobandit de actualul proprietar in baza unui contract de intretinere cu clauza de uzufruct viager.
 ... (vezi toată discuția)