avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită EXECUTARE PERSOANA FIZICA PENTRU DEBITE PERSOANA ...
Discuție deschisă în Executare silită

EXECUTARE PERSOANA FIZICA PENTRU DEBITE PERSOANA JURIDICA

Am o masina inmatriculata pe un cabinet individual medic, care are un CIF. Am fost sanctionat cu amenda pentru lipsa rovinieta, iar executorul mi-a infiintat poprire pe contul personal, deschis pe baza unui CNP. Este legal?
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 12:23, 3 Iulie 2013
Cabinetul individual este constituit ca si PFA? PFA-ul nu are personalitate juridica, nu are patrimoniu. patrimoniul sau este si al persoanei fizice. PFA-ul nu poate fi executat silit de creditorii pf-ului, pe patrimoniul de afectatiune, invers se poate. Este legal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care e situatia debitorului persoana fizica? usaintertrade usaintertrade Buna ziua. Care e sitiuatia debitorului persoana fizica care detine sau isi infiinteaza o Intreprindere Individuala sau un PFA ? Executorul ii poate ... (vezi toată discuția)
Executare silita dangisca dangisca In calitate de persoana fizica am fost asociat intr-o societate care a intrat in faliment din cauza unor indivizi care au furat 150.0000 lei dintr-un ... (vezi toată discuția)
Raspunderea pfa in caz de insolventa amuller amuller Buna ziua. As dori sa va rog sa-mi aspundeti la cateva intrebari legate de raspunderea PFA in cazul insolventei. Este posibil sa se ajunga la executare silita ... (vezi toată discuția)