E vorba de un scandal, in urma caruia am suferit o vatamara corporala - 35 zile IML.
Anumite persoone m-au acuzat ca am conversat nu stiu eu ce pe Yahoo! messenger cu o fata. Nu este adevarat cele afirmate de ele. La parchet li s-a retinut o anume stare de provocare. Mentionez ca eu o stiam pe respectiva, o aveam in lista de Yahoo messe dar nu am corespondat nimic atunici cu ea?
Pot sa stiu ce e de facut? expertiza ca pot avea virusi in calculator, sau ce? aia nu au depus nici o proba...doar ei de martori
1. Eu am vazut ca dosarul Conversations a disparut din mai multe conturi de Yahoo si singurul log pe care il mai am e un chat din 2011. Deci s-ar putea ca aceste date sa fi fost pierdute definitiv.
2. Yahoo! Messenger tinea logurile pe server doar daca era setat in prealabil sa pastreze logurile. In mod standard, el nu pastra logurile.
3. Logurile respective se puteau sterge la comanda proprie, asa ca nu puteti dovedi asertiunea ca nu ati injurat pe cutarica, puteti cel mult dovedi ca ati injurat pe cutarica (afirmatia se poate dovedi, inexistenta unei astfel de afirmatii nu se poate dovedi). Orice avocat al partii adverse sau procuror va putea motiva: nu este logat ca l-ati injurat pe cutarica pentru simplul motiv ca dumneavoastra insiva ati sters logul cu manuta proprie.
Amenintari virtuale
osyk
Buna ziua. Imi cer scuze ca va deranjez, dar de doua ori am primit amenintari pe messenger, de exemplu: \"ce piz**m*** mai faci m***'', \" ba vb ca te ia dra** ... (vezi toată discuția)