avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Venituri din strainatate
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Venituri din strainatate

Buna ziua
La un PFA, pentru a incasa venituri din strainatate, este obligatoriu sa fi platitor de TVA si sa fi inregistrat in Registrul operatorilor intracomunitari ?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: CORNEA ADRIAN , utilizator 10:19, 5 Iulie 2013
Detaliati activitatea prestata si statul membru UE cu care colaborati.
Statul cu care colaborez este Italia. Activitatea este de tip, Multi Level Marketing, promovare produse naturiste, in urma caruia mi se acorda un comision (bonus) de cca 100 euro / luna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva CORNEA ADRIAN CORNEA ADRIAN BUNA ZIUA Lucrez in sistem multilevel marketing. Am obtinut un bonus in Italia. Pentru a -mi vira bonusul in contul meu bancar firma italiana imi solicita ... (vezi toată discuția)
Cont pfa > srl elena_cc elena_cc Sunt PFA si am si un SRL. Ma ocup cu marketing online. Promovez servicii/produse online, si primesc comision pe baza de performanta. In fiecare luna ... (vezi toată discuția)
Optiune plata tva lunar sau trimestrial CORNEA ADRIAN CORNEA ADRIAN Buna ziua. La un PFA, pe linga veniturile obtinute in tara , obtin , la 3-4 luni cca 100 euro, din strainatate., reprezentind comision pt activitate in ... (vezi toată discuția)