avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Promovare în grad profesional
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Promovare în grad profesional

Sunt angajata la primarie detin functia publica de executie consilier clasa I in iunie 2011 mi-a fost suspentat raportul de serviciu ca urmare a intrarii in concediu de ingrijire copil pina la 2 ani. Doresc sa stiu daca pot participa la concursul de promovare in grad profesional organizat de catre institutie in luna septembrie , mentionez ca tot in luna septembrie se implinesc 3 ani de la ultima avansare in grad profesional.Detin o singura evaluare si anume pe anul 2010 facuta in ianuarie 2011.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: aleko27 , utilizator 21:13, 11 Iulie 2013
mandroiu a scris:

Sunt angajata la primarie detin functia publica de executie consilier clasa I in iunie 2011 mi-a fost suspentat raportul de serviciu ca urmare a intrarii in concediu de ingrijire copil pina la 2 ani. Doresc sa stiu daca pot participa la concursul de promovare in grad profesional organizat de catre institutie in luna septembrie , mentionez ca tot in luna septembrie se implinesc 3 ani de la ultima avansare in grad profesional.Detin o singura evaluare si anume pe anul 2010 facuta in ianuarie 2011.Va multumesc. Mentionez ca OUG 111/2010 cu noile reglemntari aduse specifica la art.22 alin.2 ca perioada concediului pentru cresterea copiluluiconstitue vechime in munca in serviciu precum si in specialitate si se are in vedere la stabilirea drepturilor in raport cu acestea.
Pentru a putea sa participi la examenul de promovare in grad profesional imediat superior trebuie să fi obţinut cel puţin calificativul «bine» la evaluarea anuală a performanţelor individuale în ultimii 2 ani calendaristici; deci in 2015 poti participa la examenul de promovare in grad profesional .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clasa de salarizare functionari publici parvanelena74 parvanelena74 Buna ziua. Din anul 2007 luna mai am fost functionar public clasa 3, gradul asistent treapta 3. In anul 2009, luna iunie, am fost avansata la gradul asistent ... (vezi toată discuția)
Promovare in grad functionari publici adarius adarius Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu lamuriri in privinta conditiilor pentru promovarea in grad superior. Specific faptul ca promovarea in grad principal a fost ... (vezi toată discuția)
Promovare functionar public ancageorgeta ancageorgeta Sunt functionar public din anul 2010- inspector , grad profesional asistent, clasa de salarizare 32. Pot promova intr-un grad profesional superior in cursul ... (vezi toată discuția)