avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 300 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Sanctiuni pentru contract incheiat pe persoana fizica
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Sanctiuni pentru contract incheiat pe persoana fizica

Buna ziua,

Sunt PFA de 3 ani (CAEN: editare produse software) si am un singur client (o firma externa). Inca dinainte de a infiinta PFA-ul, am incheiat un contract digital pe persoana fizica cu aceasta firma.

Am aflat recent ca la infiintarea PFA-ului ar fi trebuit incheiat un contract nou intre PFA-ul meu si aceasta firma. In prezent este activ contractul vechi (pe PF)...

Care sunt sanctiunile pentru prestari servicii fara un contract intre PFA-ul meu si respectiva firma externa?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Vreau sa ma autorizez ca pfa nazdravan nazdravan buna seara as vrea sa lansez o revista cu scop publicitar (veniturile vor fi din vanzare spatiu publicitar nu din vanzare) si as vrea sa stiu daca este ... (vezi toată discuția)
Coduri caen necesare StefanPetruCornel StefanPetruCornel Buna ziua, Doresc sa deschid un PFA prin intermediul caruia sa ofer urmatoarele servicii in mediul online: 1) Servicii online de realizare software si ... (vezi toată discuția)
Pot comercializa licențe software ca persoanã fizicã? D_Adorian D_Adorian Doresc să pun la vânzare licențe de utilizare pentru un produs software dezvoltat de mine. Este legal acest lucru atât timp cât nu sunt înregistrat ... (vezi toată discuția)