avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Coduri CAEN necesare
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Coduri CAEN necesare

Buna ziua,

Doresc sa deschid un PFA prin intermediul caruia sa ofer urmatoarele servicii in mediul online:

1) Servicii online de realizare software si pagini web.

2) Servicii de printare 3D a modelelor realizate pe calculator. De exemplu, un client ma contacteaza prin intermediul site-ului web personal si isi exprima dorinta de a obtine o macheta de arhitectura in format fizic. Eu primesc modelul digital CAD de la el, il realizez fizic prin imprimare 3D si il livrez clientului. A doua varianta este cea in care clientul imi ofera o schita, realizez eu modelul digital si il obtin fizic prin imprimare 3D dupa care il livrez acestuia.

3) Realizez modele personale pe calculator de brelocuri, elemente decorative, etc. pe care ulterior le obtin in format fizic prin imprimare 3D si le pun la vanzare in mediul online. Practic un magazin online de unde clientul isi poate achizitiona diferite produse.Intrebarea mea este urmatoarea:

Care sunt codurile CAEN necesare?

Pentru primul punct imi este clar ca e vorba de codul 6201 - Activitati de realizare a software ului la comanda (software orientat client)

Pentru punctul 2 este suficientul codul CAEN 7410 - Activitati de design specializat ?

Pentru punctul 3 este suficient codul CAEN 4791 - Comerț cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet ?


Cu stima,
Cornel Stefan


Alte discuții în legătură

Cod caen lucian paraschiv balint lucian paraschiv balint Buna ziua! Sunt din Barlad/jud. Vaslui si voi depune un plan de afaceri pentru finantare nerambursabila prin proiectul „Antreprenoriat Sustenabil pentru ... (vezi toată discuția)
Sfaturi legislative impozitare venituri site online iulyx3 iulyx3 Buna ziua, Doresc sa construiesc 1 sau mai multe situri web, pe diferite teme, gen, feminim, bucatarie, stiri, massmedia, etc. Care sunt etapele ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. va rog mult sa mă ajutați cu niste răspunsuri daca ... Creepycat Creepycat Buna ziua. Va rog mult sa mă ajutați cu niste răspunsuri daca aveți timp. Am de câțiva ani o firma înființată cu ajutorul unui cabinet de avocatura. ... (vezi toată discuția)