avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis suspendat doresc sa conduc scuter. Am voie ?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis suspendat doresc sa conduc scuter. Am voie ?

Mi-a fost retinut permisul de conducere cat. B pentru alcool, trimis in judecata pentru dosar penal. Procesul nu a avut loc inca si nu am primit nicio pedeapsa pana acum decat permisul suspendat, intrebarea mea este: am voie sa conduc scuter 49 cmc ? am dovada ca mi-a fost suspendat.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 19:16, 7 Iulie 2013
Nu scuterul este echivalat unui mijloc de conducere pentru care este necesar permisul de conducere singurele vehicule pe care le puteti conduce fara permis de conducere sunt bicicletele
si carutele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am voie sa conduc un scuter daca imi este suspendat permisul pentru alcool? Ovidel Ovidel Am o intrebare...Mi-a fost suspendat permisu cat. B pentru alcool...Am voie sa conduc scuter motor de 49 cmc??? (vezi toată discuția)
Ce pot conduce daca mi s-a suspendat carnetul pentru alcool? Haiduc-Viorel Haiduc-Viorel Buna. Ce vehicul cu 2 roti pot conduce cu permisul suspendat pt alcol? Se poate circula cu mopeduri? sau doar cu biciclete normale si electrice? (vezi toată discuția)
Sentinta de condamnare- permis anulat danielstefan1 danielstefan1 buna ziua am condus un scuter acum 2 ani si miau dat 2 ani si 4 luni cu suspendare si 1250 lei cheltuieli de judecata si 170 de ore in folosul comunitati si nu ... (vezi toată discuția)