avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Sentinta de condamnare- permis anulat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Sentinta de condamnare- permis anulat

buna ziua am condus un scuter acum 2 ani si miau dat 2 ani si 4 luni cu suspendare si 1250 lei cheltuieli de judecata si 170 de ore in folosul comunitati si nu am dreptu sa canduc autovehicule pe perioada asta si acum miau anulat si permisu de conducere ce pot sa mai fac acum ca este incontestabila si definitiva
Va luati o bicicleta :-)

Dar pentru ce v-au condamnat. Credeam ca pentru conducere fara permis , insa observ ca aveati permis , daca v-a fost anulat.?
Mergeti sa sustineti examen pentru un nou permis cand o sa aveti dreptul conf. hot. de condamnare, banuiesc ca nu ati avut permis corespunzator categoriei, pentru asta ati fost condamnat.
Deptul de a conduce scutere pana la 49 cmc este oferit din oficiu la obtinerea categ B sau A .
Prin urmare , permis trebuie sa fi avut , daca nu cumva era suspendat.
Ne lamurim cand o sa precizeze ce a condus sau daca avea dreptul de a conduce suspendat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat doresc sa conduc scuter. am voie ? zodrakb zodrakb Mi-a fost retinut permisul de conducere cat. B pentru alcool, trimis in judecata pentru dosar penal. Procesul nu a avut loc inca si nu am primit nicio pedeapsa ... (vezi toată discuția)
Permisul romanesc anulat, conducere in romania cu permis italian michele1981 michele1981 buna ziua,mi-a fost anulat permisu de conducere romanesc in romania pe data de 12/03/2014 prin hotarare definitiva 6 luni suspendare 2 ani 6 luni perioada de ... (vezi toată discuția)
Pot conduce un scuter dacã am cursuri de legislaþie fãcute în anul 2012? udau_1966 udau_1966 avand cursuri de legislatie facute in anul 2012,pot conduce pe drumurile publice din romania ,un scuter de 49cmc? mentionez ca detin permis de conducere ,care ... (vezi toată discuția)