avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 302 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... BUNA ziua, sunt foarte derutata un JURIST licentiat ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

BUNA ziua, sunt foarte derutata un JURIST licentiat poate colabora cu contract de munca cu persoane fizice sau juridice ?

BUNA ziua, sunt foarte derutata un JURIST licentiat poate colabora cu contract de munca cu persoane fizice sau juridice legitimatie si decizie de la CCJ ?

TREBUIE sa se inscrie obligatoriu la Uniunea Colegiilor Consilierilor Juridici din Romania ?
Cel mai recent răspuns: olden , utilizator 19:04, 8 Iulie 2013
Nu este obligatorie inscrierea in CCJ.

Un consilier jridic isi poate desfasura activitate in baza unui raport de munca, raport de servciu sau si in baza unui contract de mandat.
pentru redactare de contracte pentru persoane juridice este suficient contractul de munca part time, fara inscriere la CCJ ?

1.pot sa fiu economist si jurist (cumul de functii) la o firma care are ca activitate servicii de salarizare sau trebuie sa ma inscriu la CCJ, la ei INSCRISA sunt in INCOMPATIBILITATE cu profesia de economist , profesie libera CECCAR \"orice alta profesie autorizata sau salarizata in tara sau in strainatate; \" ?

2. daca ma inscriu la CCJ tot cu contract de munca colaborez cu clientii, care e diferenta ca nu inteleg ? In INSTANTA am nevoie de legitimatie si decizia de la ei, dar in rest cum se procedeza?
Ultima modificare: Luni, 8 Iulie 2013
olden, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atributiile unui jurist AnaMariaIacob AnaMariaIacob Buna seara ! Am si eu o intrebare ... Recent l\'am rugat pe tatal meu sa ma lase (ca proba) sa fiu \\"jurist\\" firmei lui ... ideea este ca eu nu stiu de ... (vezi toată discuția)
Inca o slujba mona_lisa26 mona_lisa26 Daca lucrez ca jurist de 6 luni cu jumatate de norma,as mai putea lucra undeva cu contract de colaborare dar fara nici o legatura cu domeniul juridic? (vezi toată discuția)
Cumul functii dani_p dani_p Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema; lucrez ce ceva timp pe postul de agent vazari la un srl, cu norma intreaga. de curand mi s-a propus ... (vezi toată discuția)