avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 194 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sofer profesionist - permis si atestat emis de statul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sofer profesionist - permis si atestat emis de statul spaniol

Buna ziua,
Pot angaja un sofer profesionist care are atestatul si permisul de conducere emis in Spania? va efectua curse atat in tara cat si in strainatate. Are buletinul romanesc.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ionu roman , utilizator 16:06, 9 Iulie 2013
va recomand sa va uitati pe OMAI 163 din 2011, pentru preschimbarea permiselor de conducere. Acolo in anexa gasiti si statele care au aderat la Conventia privind circulatia pe drumurile publice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis auto spaniol expirat si pierdut in romania marius.cosmin marius.cosmin Buna ziua.Am obtinut permisul in 2001 in romania ,iar in anul 2011 (cand expira) eram in spania la munca. Am preschimbat permisul acolo.Anul trecut am ajuns in ... (vezi toată discuția)
Preschimbare permis Florian beldean Florian beldean Pot preschimba permisul de UK în cel românesc dacă este suspendat? Menționez că e dobândit în România si preschimbat în UK în 2015 (vezi toată discuția)
Preschimbare permis auto strain vs condus cu permis international ina80 ina80 Buna ziua! Lucrez intr-o corporatie cu multi expati, de nationalitati foarte diferite, cu sedere in România pe termen lung, in numele carora va adresez ... (vezi toată discuția)