Buna ziua.
Sant angajat la o societate comerciala de paza si in cursul lunii Iunie am fost nevoiti sa ne supunem testului poligraf pe motiv de a vedea daca (sustragem sau favorizam) angajatii beneficiarului.Mentionez faptul ca santem echipaje de cate 2 persoane.In urma cu o saptamana mi s-a adus la cunostinta faptul ca "am picat testul" si ca am 2 optiuni:1 ori accept sa fiu transferat la alt departament unde mi se reduce substantial salariul
2.sau mi se desface contractul de munca(il am pe perioada nedeterminata) la solicitarea beneficiarului.
Eu sant convins ca sunt nevinovat 100%..si efectiv nu pot accepta sa fiu transferat nu pentrul motivul salariului ci pentru faptul ca efectiv imi asum responsabilitatea unui lucru pe care nu l-am comis.Am solicitat conducerii sa se ia declaratii cu toti colegii cu care am lucrat, iar daca ei afirma ca aveau suspiciuni asupra mea imi dau singur demisia.
Mentionez faptul ca am fost testate 14 persoane, iar dupa spusele "sefilor" doar eu am "cazut" testul(nu am vazut si nu mi-a fost prezentat nici un raport).este imposibil sa cada doar o persoana deoarece tot timpul santem 2, iar toate deciziile se iau de comun acord in teren.
Este posibil ca problemele mele legate de divort si procesul de incredintare minor sa afecteze aparatul poligraf?
Va rog sa ma sfatuiti ce pot sa fac sa imi dovedesc nevinovatia si cum anume sa procedez.
Va multumesc.
Asa era cum ati spus dvs.Era un act aditional prin care mi se modifica functia, locul de munca si salariul.Acesta era insotit de o NOTIFICARE prin care incepand cu data de 26.07.2013 trebuia sa imi incep activitatea la un alt obiectiv avand ca motivatie ca nu corespund din punct de vedere profesional.(au renuntat vad ca la motivul "la solicitarea clientului".
Supervisorul a incheiat un Proces-verbal prin care refuzam sa semnez acel act aditional si aceea Notificare pe motiv ca nu "nu cunosc motivul inlocuirii,mutarii si reducerii salariului".Motivul ca nu corespund din punct de vedere profesional nu poate cu ce sa il dovedeasca deoarece nu am avut abateri disciplinare,am facut cursul si am activat in cadrul Politiei de Frontiera(dar neavad liceul a trebuit sa plec), iar calificativul la evaluarile lunare sant toate foarte bune..singurul motiv poate fi cel cu poligraful.
Din data de 25.07.2013 si pana in prezent nu am mai fost chemat la serviciu..am sunat la dispecerat si mi se raspundea ca nu a venit nimica referitor la mine de la conducerea societatii.In schimb in cursul zilei de vineri au trimis un ALT ACT Aditional pentru toti angajatii in care se mentioneaza ca santem de acord sa ne facem serviciul oriunde ni se solicita(vorba dvs. "va incerca prin alte metode sa ma concedieze"..asadar pot refuza semnarea si acestui NOU act aditional?
Au trimis prin posta actul aditional, dar am refuzat sa semnez.Problema este ca din data de 24.07.2013(atunci mi s-a terminat concediul) si pana in prezent nu mai figurez in nici un grafic de lucru si nu am mai fost chemat la serviciu.Am intrebat sefii de la punctul de lucru si mi-au spus ca nu au primit nici o instiintare cu privire la situatia mea asa ca sa stau acasa si sa astept.Am fost la ITM(ieri 30.07.2013) si de acolo au verificat si mi-au spus ca nu exista modificari in c.i.m la mine.Ma gandesc sa nu incerce sa puna ca motiv ca nu lucrez sau sa imi puna absente nemotivate..dar din moment ce nu figurez in nici un grafic nu am unde sa merg..am sunat zilnic la dispeceratul firmei , am fost pe acolo si am vb cu sefii despre situatia mea..dar mereu acelasi rezultat..sa vina decizie de la director.Ce pot face sa nu ma trezesc in situatia de a fi concediat pe motive de absenta..se poate asa ceva in cazul meu?
Depuneti o adresa la angajator prin care ii solicitati sa motiveze lipsa dvs din graficul de munca si sa va spuna cum figurati in pontaj in aceasta perioada.
Refuz detasare
dyanap
buna ziua
Se poate va rog o solutie...
O firma detaseaza o persoana la o alta firma. Acea persoana nu se prezinta la noul loc de munca pe motiv ca nu ii ... (vezi toată discuția)