avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Somaj ,,tehnic''
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Somaj ,,tehnic''

Buna ziua. Am o rugaminte daca ma puteti lamuri B-) si pe mine : am tot auzit despre somajul tehnic si as vrea sa stiu daca exista o Lege a Somajului 2009 .Ce inseamna pentru un angajator ,,somaj tehnic'' , si ce inseamna pentru salariat ,,somaj tehnic''.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Lipi , utilizator 13:29, 7 Aprilie 2009
multumesc pentru raspuns.
Intrebare intrebatoare...

Incepand cu 30.03.2009 aproximativ 100 de angajati din cei 200 ai societatii au intrat in "somaj tehnic"...
Astazi 06.04.2009, in a 8-a zi de somaj tehnic, un angajat care se afla in aceasta situatie mi-a trimis la societate un concediu medical incepand cu 03.04.2009.

Se intrerupe somajul tehnic? Angajatul va fi considerat in concediu medical?

Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj tehnic gabita2000 gabita2000 Buna ziua, As vrea sa va intreb in primul rand ce inseamna somaj tehnic. Am inteles ca este 75% din salariu? Acest somaj ma afecteaza pe mine in privinta ... (vezi toată discuția)
Conditii somaj tehnic miraj miraj Am o firma de confectii metalice si 6 angajati - ce conditii trebuie sa indeplinesc ca sa beneficieze de somaj tehnic ptr angajati prin rotatie. ce avantaje ... (vezi toată discuția)
"somaj tehnic"-contributii la stat daniel vlad daniel vlad In cazul\"somajului tehnic\"se opresc contributiile la stat, este obligat angajatorul sa le plateasca la stat (vezi toată discuția)