avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Transformare SRL in PF??
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Transformare SRL in PF??

Buna ziua,

Ma intereseaza daca pot transforma un SRL in PF. Nu stiu ce varianta mai putin costisitoare sa gasesc sa scap de un SRL curat.

Multumesc. Astept cu interes opiniile Dvs.
Cel mai recent răspuns: Alina Grigoriu , Avocat 06:22, 12 Iulie 2013
Faceti dizolvarea SRL-ului si apoi va deschideti un PFA.Este singura varianta.
Nu se poate transforma un SRL in PFA.
Daca firma nu are datorii, nici la Stat, nici la alti creditori, dizolvati firma fara lichidare, radiati-o. este singura varianta, nu se poate transforma un SRL in PFA, pentru ca modul de organizare și posibilitate de schimbare a societatii presupune transformarea aceteia într-o alta forma de organizare dar numai a persoanelor juridice..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate transforma un asociat unic al unei firme in p.f.a.? radita martonfi radita martonfi se poate transforma un asociat unic al unei firme in P.F.A. ?Daca cum se procedeaza? radita martonfi (vezi toată discuția)
Despre noile modificari ale codului fiscal mikyangel mikyangel De la 1 mai 2009 sa modificat Codul fiscal si sa introdus cuantumul minim al impozitului pe profit in valoare de 2.200 lei indiferent daca firmele au profit ... (vezi toată discuția)
Srl -> pfa rpsetzer rpsetzer Cu ceva timp in urma mi-am deschis un SRL. Am ajuns la concluzia ca un PFA ar fi fost mai potrivit. Din ce am citit pe acest forum, am inteles ca nu exista o ... (vezi toată discuția)