avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Desfiintare scoala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Desfiintare scoala

In data de 12.02.2009 primesc decizie de reorganizare a scolii prin desfiintarea a 3 clase.In urma acestei decizii trimit in preaviz mai multe persoane. In data de 03.03.2009 primesc o alta decizie a Inspectoratului Scolar de anulare a primei decizii si de desfiintare a scolii. Ce se intampla cu primele decizii? Cum platesc oamenii aflati in preaviz?Cum inchid cartile de munca? Mai sunt director, mai am drept de semnatura, pentru ca am primit adresa de detasare la o alta scoala incepand cu data de 01.03.2009?
Cel mai recent răspuns: Diana Persa , Avocat 10:36, 14 Martie 2009
Incepand cu 1 martie nu mai aveti calitate in acea scoala, a carei desfiintare a fost decisa in 3 martie, ci ati fost detasat la o alta scoala.
Banuiesc ca aveti un director adjunct la fosta scoala, care sa se ocupe de situatie.
Preavizul persoanelor afectate de decizia din 12.02.2009 trebuia sa se incheie deja, pentru ca este de numai 15 zile lucratoare, ori au trecut mai mult de 20 de zile deja.
Sprijin pentru rezolvarea situatiei ar trebui sa cautati la insusi Inspectoratul scolar care a incalcit lucrurile in acest fel.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demitere direcor adjunct Mihai Pop Mihai Pop Buna ziua, Sunt director la o scoala generala de doua luni.Fostul director l-a demis pe directorul adjunct in baza unei adrese emise de inspectoratul ... (vezi toată discuția)
Despagubire art 78 cm Mihai Pop Mihai Pop Buna seara! Am fost demis din functia detinuta ( director adjunct) in martie 2009 in urma unei evaluari facute de Consiliul de administratie al ... (vezi toată discuția)
Detasare nadia.berar nadia.berar Va rog sa ma ajutatin cu un raspuns. Am fost detasata pe o pe perioada de 6 luni de la o unitate scolara la alta, dar inainte de a-mi expira detasarea, ... (vezi toată discuția)