avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda parcare...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda parcare...

Buna ziua! Azi dimineata am parcat in fata Oraselului Copiilor (am parcat unde nu era permis...). Mi-a fost ridicata masina. Am fost sa-mi ridic masina, am platit 496 ron, dar mai trebuie sa platesc inca 160 ron la politie (in 48 de ore), reprezentand cele 4 puncte. Intrebarea mea este daca nu cumva este ilegal sa platesc 2 amenzi pentru aceeasi contraventie?!
Cel mai recent răspuns: Gore77 , utilizator 12:08, 14 Iulie 2013
poti primi 3 amenzi intri zi24 ore dar celelalte doua nu o pot depasi pe prima amenda care ai luato ex ai primit 300ron prima amenda si o poti plati la jumate in 24 ore iar celalalte sunt in valoare de 300ron dar nu le poti plati la jumate
Multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda 3000 lei parcare in parc alexs25 alexs25 Buna ziua. Am si eu o problema. Recent am primit o recomandata de la politia locala Bucuresti , care imi cere sa comunic numele soferului care a condus ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala bistra bistra In cazul in care unei persoana fizice i s-a aplicat amenda contraventionala pentru parcarea masinii intr-un loc nepermis, dar masina este pe persoana juridica ... (vezi toată discuția)
Amenda neacordarea prioritatii la trecerea de pietoni adrian12 adrian12 Buna ziua, am fost filmat ca n-am acordat prioritate pietonilor in data de 8 oct la ora 11 am gresit ca n-am citit procesul verbal si l-am semnat oricum nu ... (vezi toată discuția)