avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declarare venit PFA activitati agricole
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declarare venit PFA activitati agricole

Exista posibilitatea ca un PFA ce desfasoara activitati agricole- cultura cereale sa-si determine venitul in sistem real in 2013 si nu pe baza normei de venit? Pana la data de 31.01. 2013 am depus declaratia cu venitul estimat si am bifat obtiunea de determinare in sistem real al venitului. Acum sunt obligat sa depun 221 si sa mi se calculeze impozitul pe baza normelor de venit pentru actvitati agricole.
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Iulie 2013
CONTABIUM, Contabil

Alte discuții în legătură

Pfa (agricultura) trebuie sa depuna declaratia 221 ? Danicico Danicico Buna ziua, conduc evidenta la un PFA(agricultura - cultivarea cerealelor) sistem real. In urma unui control , inspectorul de la Anaf a solicitat declaratia ... (vezi toată discuția)
Pfa-cultura cerealelor vor plati impozit la norme venit incepand cu 1 febr.2013? nisara nisara se tot vorbeste de modificarile aduse recent in codul fiscal. PFA-urile care au ca obiect de activitate cultura cerealelor, cum vor plati impozit incepand cu ... (vezi toată discuția)
Declaratia 221 si sistem real robertdrilea robertdrilea Buna ziua, Daca un PFA obtine venituri din activitati agricole si a optat sistemul real, mai este necesar sa depuna declaratia 221? (vezi toată discuția)