ContSters295438 
	    	Utilizator

ContSters295438 
	    	Utilizator	    

ContSters295438, utilizator
 ContSters295438, utilizator 	
			 eder 
	    	Utilizator

eder 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 ContSters295438	                   

Cu deosebit respect, ma adresez dv. cu urmatoarea problema :
Din septembrie 1978 pana in  septembrie1980 am fost elev scoala militara. Din septembrie  1980 ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters295438	                   

Cu deosebit respect, ma adresez dv. cu urmatoarea problema :
Din septembrie 1978 pana in  septembrie1980 am fost elev scoala militara. Din septembrie  1980 ... (vezi toată discuția)

old_eagle	                   

Am fost : radiotelegrafist pe statii de putere mare, parasutist militar, radiotelegrafist de bord pe avionul An26 . Mi-am faramat sanatatea. Am demisionat la ... (vezi toată discuția)
	                    old_eagle	                   

Am fost : radiotelegrafist pe statii de putere mare, parasutist militar, radiotelegrafist de bord pe avionul An26 . Mi-am faramat sanatatea. Am demisionat la ... (vezi toată discuția)

maresalul	                   

Cu deosebit respect, mă adresez Dv cu o întrebare : când voi îndeplini condițiile de pensionare ? 
Am fost cadru militar, personal aeronautic, apoi ... (vezi toată discuția)
	                    maresalul	                   

Cu deosebit respect, mă adresez Dv cu o întrebare : când voi îndeplini condițiile de pensionare ? 
Am fost cadru militar, personal aeronautic, apoi ... (vezi toată discuția)