old_eagle 
	    	Utilizator

old_eagle 
	    	Utilizator	    

Am fost : radiotelegrafist pe statii de putere mare, parasutist militar, radiotelegrafist de bord pe avionul An26 . Mi-am faramat sanatatea. Am demisionat la 14ani si 6 luni. Daca aveam 15 ani cotizare completa, o mai balaceam pentru pensionare, dar pentru 6 luni, nu pot. Asa mi s-a raspuns la centrul militar. Dar pentru ca am fost personal navigant,(6 luni la an ) e balbaita rau. Adica pt ca am demisionat , nu se mai calculeaza asa. Demisionat sau nu, tot am zburat, tot am dat cu fundul de pamant, in tot felul de parasutari , de zi si de noapte, cu toate echipamentele de lupta, si etc ! Tot am indeplinit misiuni pe An26. Deci cum e corect ? Daca demisionez, nu se mai calculeaza cele 6 luni? Am 53 ani, sunt cardiac, operat, cu stent pe artera. Varza !!! Si cu datorii in banca pentru stent , de 2000 eur, (sotia) Nu am servici, fara drepturi de la M.Ap.N, si cand incerc sa ma adresez forurilor militare, parca le bag mana in buzunar. Ce trebuie sa fac ?
~ final discuție ~
 eder	                   

Buna ziua.
Va rog sa ma ajutati si pe mine si sa-mi spuneti care este limita de varsta in cazul meu in conditiile legii263/2010. Mentionez ca sunt pensionat ... (vezi toată discuția)
	                    eder	                   

Buna ziua.
Va rog sa ma ajutati si pe mine si sa-mi spuneti care este limita de varsta in cazul meu in conditiile legii263/2010. Mentionez ca sunt pensionat ... (vezi toată discuția)

ContSters295438	                   

Cu deosebit respect, ma adresez dv. cu urmatoarea problema :
Din septembrie 1978 pana in  septembrie1980 am fost elev scoala militara. Din septembrie  1980 ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters295438	                   

Cu deosebit respect, ma adresez dv. cu urmatoarea problema :
Din septembrie 1978 pana in  septembrie1980 am fost elev scoala militara. Din septembrie  1980 ... (vezi toată discuția)

ContSters295438	                   

Am absolvit școala militară în august 1980 .În ordinea mediilor de absolvire, am fost încadrat pe funcție de personal aeronautic într-o unitate de ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters295438	                   

Am absolvit școala militară în august 1980 .În ordinea mediilor de absolvire, am fost încadrat pe funcție de personal aeronautic într-o unitate de ... (vezi toată discuția)