avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii CIM suspendat
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

CIM suspendat

daca salariatul nu se incadreaza pentru idemnizatia CCC si CIM-ul a fost deja suspendat in revisal cum se poate proceda pentru incetarea acestei suspendari si ce acte sunt necesare la dosarul angajatului pentru a putea opera in revisal?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: mirelanicola.72 , utilizator 07:03, 16 Iulie 2013
Cerere de anulare a suspendarii si reluare a activitatii din partea salariatului si Decizie de anulare a suspendarii si reluare a activitatii din partea angajatorului. Pentru perioada in care nua fost prezent la munca va fi pontat nemotivat.
Salariata va putea solicita concediu de risc maternal, pe o perioada ce nu poate depasi 120 de zile, cu conditia sa nu fi solicitat acest concediu anterior concediului de maternitate, conf art 10 alin 1 lit b OUG 96/2003.
Va multumesc frumos!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de risc pentru alaptare andyc25 andyc25 Buna ziua, Am auzit de curand faptul ca o salariata poate obtine concediul de risc pentru alaptare dupa efectuarea concediului pre si postnatal care ... (vezi toată discuția)
Concediu de risc maternal Ayana1 Ayana1 Buna ziua, As dori sa va intreb care este procedura in cazul unei salariate aflate in CCC si care este insarcinata din nou, in cazul in care medicul i-a ... (vezi toată discuția)
Legal sa fiu concediata ? gabrielabbb gabrielabbb buna ziua, am o problema care suna cam asa : lucrez la o firma de transporturi foarte mare(ce mai mare din tara) acum 2 ani am nascut , urmand sa ma intorc ... (vezi toată discuția)