avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CV in dosarul personal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CV in dosarul personal

Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati cu o intrebare.
Dosarul personal al unui conducator autocamion trebuie sa contina obligatoriu CV-ul acestuia??
Avand in vedere art. 8 alin. 2) din Hotarea nr. 200/2011
(2) Dosarul personal al salariatului cuprinde cel putin urmatoarele documente: actele necesare angajarii, contractul individual de munca, actele aditionale si celelalte acte referitoare la modificarea, suspendarea si incetarea contractelor individuale de munca, acte de studii/certificate de calificare, precum si orice alte documente care certifica legalitatea si corectitudinea completarii in registru.
Ce se intelege prin: acte necesare angajarii si prin documente care certifica legalitatea si corectitudinea completarii in registru?
Multumesc anticipat pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: Sziv , utilizator 16:45, 15 Iulie 2013
Nu e obligatoriu CV. Acesta se prezinta doar daca este solicitat.
Nu exista o prevedere legala care sa reglementeze in mod strict actele necesare angajarii. Acestea sunt, fara a fi limitate: CI/BI, certificat de nastere, diploma de studii, fisa de aptitudine medicala, copie carnet de munca si adeverinte de la locurile de munca anterioare, certificate de calificare, avize, autorizarii, copie permis de conducere, cazier judiciar, recomandare de la ultimul loc de munca, evaluare de la ultimul loc de munca, etc.
Dosarul personal al angajatului - cum il intocmesti corect, detalii:

www.avocatnet.ro/content/art...
Multumesc mult pentru raspunsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente dosar personal Strong Strong Ce documente trebuie sa existe obligatoriu la dosarul personal al angajatului? (vezi toată discuția)
Copie certificat de nastere la angajare AndradaCristu AndradaCristu Buna, O nelamurire: mai e nevoie la angajare/dosarul personalului de copia dupa certificatul de nastere? E un document obligatoriu? Multumesc (vezi toată discuția)
Salarizare gideadaniela gideadaniela Ce acte trebuie sa contina dosarul unui salariat?Ce acte trebuie puse la dispozitia organelor de control de la ITM? (vezi toată discuția)