avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Valabilitate copie legalizata certificat nastere
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Valabilitate copie legalizata certificat nastere

Buna seara,am si eu o intrebare si sper sa ma scuzati daca nu am incadrat o in sectiunea corespunzatoare.Trebuie sa depun la un dosar de admitere la facultate o copie legalizata certificatului de nastere facuta de un notar.Totusi detin o asemenea copie facuta pentru inscrierea la liceu,dar are patru ani vechime(cu data inscrisa pe ea).Ce credeti,ar mai putea fi valabila,as putea o folosi pe aceasta?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:30, 15 Iulie 2013
Da este valabila.
Multumesc frumos
Daca nu aveti alt certificat de nastere, in sensul ca l-ati fi schimbat este valabila.
Si peste 10 ani ar fi valabila insa s-ar ingalbeni...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitatea copiei legalizate a certificatului de nastere eX3nna eX3nna Buna ziua. As dori sa stiu si eu, cat timp este valabila o copie legalizata a unui certificat de nastere. Ne trebuie pentru inscrierea la liceu si avem o ... (vezi toată discuția)
Inscriere casatorie si divort in romania cristiancosmin cristiancosmin buna. am o problema si sper sa ma puteti ajuta. eu locuiesc din 2002 in spania. m-am casatorit in barcelona cu o spaniola in 2003 si m-am divortat in 2010 dar ... (vezi toată discuția)
Inscriere colegiul consilierilor juridici alina5ram alina5ram Am si eu o nelamurire...are vreun rost sa ma inscriu in CCJ daca deocamdata nu profesez ca si consilier juridic?:\">...Va multumesc anticipat pt raspunsuri ... (vezi toată discuția)