avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Valabilitatea copiei legalizate a certificatului de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Valabilitatea copiei legalizate a certificatului de nastere

Buna ziua.
As dori sa stiu si eu, cat timp este valabila o copie legalizata a unui certificat de nastere.
Ne trebuie pentru inscrierea la liceu si avem o copie de acum 2 ani si nu am vrea sa avem probleme cu primirea dosarului pe motiv ca nu ar mai fi valabil.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: narcisa_salbatica , utilizator 21:22, 13 Iulie 2011
O copie legalizata este valabila atat timp cat nu au intervenit alte modificari in actul original. Deci acea copie e valabila.
Dar daca intre timp s-a schimbat tva-ul, deci pretul copiei a crescut? Mai este valabila?
N-are nici o legatura pretul legalizarii cu valabilitatea copiei legalizate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitate copie legalizata certificat nastere WriTor WriTor Buna seara,am si eu o intrebare si sper sa ma scuzati daca nu am incadrat o in sectiunea corespunzatoare.Trebuie sa depun la un dosar de admitere la facultate ... (vezi toată discuția)
Pasaport/carte de identitate - reinnoire in anglia MihaelaMills MihaelaMills Sunt in Anglia de 8 ani, si de curând mi-au expirat buletinul/pasaportul!! De câteva luni bune încerc in zadar sa trimit e-mailuri ambasadei de la Londra sa ... (vezi toată discuția)
Eliberare certificat de absolvire liceu, documente necesare isabelamaria isabelamaria Buna Ziua, As dori va rog sa stiu ce documente sunt necesare pentru a putea obtine diploma de absolvire liceu . Din pacate nu am reusit sa obtin certificatul ... (vezi toată discuția)