avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stagiu cotizare - cuantum prestatii asigurari sociale
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stagiu cotizare - cuantum prestatii asigurari sociale

Buna ziua,

am fost azi la Casa de Pensii Bucuresti pentru a imi ridica stagiul de cotizare (necesar pentru obtinerea stimulentului de insertie la munca, dupa ce am fost 10 luni in concediu de ingrijire copil).
Pe aceasta adeverinta ce contine stagiul de cotizare apar corect toate veniturile mele obtinute de cand m-am angajat (in august 2003). Problema este ca in tabel coloana ''cuantum prestatii asig.sociale'' este in mare parte goala. Adica nu e completata cu nici o cifra.
In acesti 10 ani am schimbat 3 angajatori - la primii doi nu apare nici o suma in coloana ''cuantum prestatii asig, sociale'' iar la angajatorul actual apare completata sporadic, aparent fara nici o logica (ex: in martie si aprilie 2012 nu apare nimic, apare o suma in mai 2012 si iar nici o suma in iunie 2012)

Precizez ca in tot acest interval am lucrat cu contract de munca, full time. Si ca prima coloana, cea continand veniturile, este corecta si completa in toti cei 10 ni.

Va rog sa imi spuneti daca este o problema si cum o pot rezolva. Banuiesc ca e o problema generala atata timp cat apare coloana completata total aleator.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ami_ru , utilizator 16:40, 7 Februarie 2014
Nu va afecteaza cu nimic pe dvs., cred ca nu au facut cei de la Casa de Pensii inregistrarile in evidenta electronica.
La rubrica "Cuantum prestatii asig.sociale" se trec doar bruturile de la concediile medicale pe care le-ati avut in lunile respective.
In lunile fara inregistrari, inseamna ca nu ati avut concediu medical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul stagiu de cotizare in conditii deosebite viorelk viorelk Buna ziua, Am o adeverinta cu stagiile de cotizare pe nr zile/luna, in unele luni am 13,10,17,21,22,23 etc. Am adunat toate zilele si nu stiu la cat sa ... (vezi toată discuția)
Valoarea indemnizatiei concediului de maternitate (prenatal si postnatal) utilizator321 utilizator321 Buna ziua, Daca o gravida este angajata cu fractie de norma de 2h, si are un salariu brut de 245 ron pe luna, cum se calculeaza indemnizatia pentru ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza somajul? danauzu danauzu lucrez de 32 ani,am salariul brut 2800ron, daca as iesi in somaj cat as primi??? multumesc! (vezi toată discuția)