avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Amenintari din partea unei firme de recuperari creante ...
Discuție deschisă în Executare silită

Amenintari din partea unei firme de recuperari creante cu patrunderea in locuinta in vederea executarii

buna ziua am facut un contract de credit la o banca 3500 ron acum sunt sunat de 2ani de o firma de recuperare si azi am primit un sms ca maine vine un agent executor a mine si sa comunic ora dar prin posta nu am primit notificare va rog ajutati sunt disperat se poate asa ceva????multumesc
Cel mai recent răspuns: krisz09 , utilizator 17:55, 17 Iulie 2013
deci am inteles din aceatea ca mai intai ei pot face popriri si dupa aceea executa silit am si loc de munca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce procedura urmeaza bancile-credit neachitat? s.stefan s.stefan Buna ziua, am beneficiat de un credit nevoi personale si nu mai reusesc sa achit ratele. As vrea sa-mi spuneti ce pasi urmeaza bancile pentru recuperare. Pot ... (vezi toată discuția)
Dubla executare? axellcom axellcom Buna ziua. In calitate de admin al unui sc. am contractat o linie de credit de la o banca. am platit ratele timp de un an si jumatare dupa care datorita unor ... (vezi toată discuția)
Executare silitã de cãtre corpul executorilor bancari iolanda15 iolanda15 Am primit o notificare cesiune de creanţă de la Corpul Executorilor Bancari al unei banci, prin care am fost informaţi că, în baza Contractului de credit ... (vezi toată discuția)