avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Imobil ipotecat pentru altcineva de catre mama mea
Discuție deschisă în Executare silită

Imobil ipotecat pentru altcineva de catre mama mea

Buna ziua.Am o problema mare si nu stiu daca mai ies din ea.Mama mea,a murit acum 7 ani,dar cu 12 ani inainte a girat pentru cineva X,la rugamintile unei verisoare,cu apartamentul.Mama si tatal meu,n-au fost casatoriti-3 frati suntem-buni.
Acum vreo 5-6 luni a venit o scrisoare de la tribunal cum ca trebuie sa platim suma Y,ca daca nu procedeaza la executarea silita.Am vorbit cu X si a angajat un avocat,pentru a ne reprezenta pe noi cei 3 frati mostenitorii mamei,dar platind X.Din februarie pana acum au taraganat procesul,iar acum 2 saptamani trebuia sa asteptam decizia acasa,cu privire la proces.X a mers si s-a interesat intre timp pentru a vedea ce s-a hotarat,pana sa ajunga acasa decizia in posta.L-am sunat azi pe X si mi-a zis ca am pierdut contestatia facuta la ce trimisese banca in februarie.A zis X sa astept decizia acasa si cand vine sa-l sun imediat si apoi pe avocatul lui X,pentru a face recurs si ca la recurs,vor fi 3 judecatori.Cat mai am de ,,trait'' in casa unde locuiesc fiind ipotecata.Cum trebuie sa actionez impotriva lui X,sa il dau in judecata,sa-l omor,ce as putea face??Tin sa precizez ca X a girat cu firma lui-valoare 30 miliarde vechi plus 4 apartamente.A scos 3 dintre ele si a ramas doar al nostru,?sunt sarac lipit si nu-mi permit avocati.Ce ar fii de facut?multi poate vor spune sa accept situatia,dar nu e corect :(.Taxa de succesiune nu este facuta.
Ultima modificare: Miercuri, 17 Iulie 2013
robert paul, utilizator
Cel mai recent răspuns: robert paul , utilizator 17:45, 17 Iulie 2013
Eu n-as avea incredere intr-un avocat platit de x. Cautati un avocat, platiti-l si mergeti impreuna sa studieze dosarul. Exista sanse sa gaseasca ceva portite de scapare. Daca este executat imobilul, aveti drept de regres impotriva debitorului principal, daar, daca este o firma in faliment, deja nu mai aveti ce face, cel mult sa va inscrieti la masa credala cu prejudiciul.
X a bagat firma lui cu care a girat in insolventa.Cred pentru a trage de timp?
Creditul a fost luat de o persoana fizica sau de o firma?
Firma cred,ca altfel nu ar fii primit creditul facut de vreo 2 miliarde lei vechi,acum 12 ani.A girat cu abatorul de pasari pe care-l detinea si 4 apartamente.A scos 3 apartamente dintre toate si cand l-am intrebat de ce a ramas al nostru,a zis ca a uitat de el,cred ca la misto a zis-o.
Ultima modificare: Miercuri, 17 Iulie 2013
robert paul, utilizator
Firma-abator de pasari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii asociatie apartament robert paul robert paul Buna seara.Am de platit la asociatie 4000 de lei din restante etc.Apartamentul unde locuim este girat la banca de vreo 12 ani,iar acum ne-a venit decizia ... (vezi toată discuția)
Contestaþie la executare, suspendarea executãrii silite robert paul robert paul Buna ziua.Azi am avut ultimul termen al contestatiei la executare suspendarea executarii silite(recurs). Marti am auzit ca se va posta pe net ... (vezi toată discuția)
Executare silita cu recurs robert paul robert paul Buna ziua.Imi puteti spune in cat timp ajunge acasa o decizie pentru executare silita?vine in posta sau cu confirmare semnatura?si cam cat timp ar putea sa ... (vezi toată discuția)