Buna ziua.Am o problema mare si nu stiu daca mai ies din ea.Mama mea,a murit acum 7 ani,dar cu 12 ani inainte a girat pentru cineva X,la rugamintile unei verisoare,cu apartamentul.Mama si tatal meu,n-au fost casatoriti-3 frati suntem-buni.
Acum vreo 5-6 luni a venit o scrisoare de la tribunal cum ca trebuie sa platim suma Y,ca daca nu procedeaza la executarea silita.Am vorbit cu X si a angajat un avocat,pentru a ne reprezenta pe noi cei 3 frati mostenitorii mamei,dar platind X.Din februarie pana acum au taraganat procesul,iar acum 2 saptamani trebuia sa asteptam decizia acasa,cu privire la proces.X a mers si s-a interesat intre timp pentru a vedea ce s-a hotarat,pana sa ajunga acasa decizia in posta.L-am sunat azi pe X si mi-a zis ca am pierdut contestatia facuta la ce trimisese banca in februarie.A zis X sa astept decizia acasa si cand vine sa-l sun imediat si apoi pe avocatul lui X,pentru a face recurs si ca la recurs,vor fi 3 judecatori.Cat mai am de ,,trait'' in casa unde locuiesc fiind ipotecata.Cum trebuie sa actionez impotriva lui X,sa il dau in judecata,sa-l omor,ce as putea face??Tin sa precizez ca X a girat cu firma lui-valoare 30 miliarde vechi plus 4 apartamente.A scos 3 dintre ele si a ramas doar al nostru,?sunt sarac lipit si nu-mi permit avocati.Ce ar fii de facut?multi poate vor spune sa accept situatia,dar nu e corect :(.Taxa de succesiune nu este facuta.
Cel mai recent răspuns:
robert paul , utilizator
17:45, 17 Iulie 2013